OM KLUBBEN

 

Kem Wa-Dojo är bland de äldsta karateklubbar i Västra Sverige som startade i Göteborg 1980. Med mer än 30-års erfarenhet har vi kunnat dela med kunskap och erfarenhet inom sporten. Kem Wa-Dojo har haft och har ett flertal Svartbältare t.o.m 7-e DAN som gjort stora framgångar i både nationella (SM, NM, DM) och internationella tävlingar (EM). Klubben har varit inriktad på fighting/Kumite för vuxna från början men idag kan både barn och vuxna träna och tävla i både Kata och Kumite.

Kem Wa-Dojo tillhör WIKF Sweden karate stilorganisation som är ansluten till ’Wado International Karate-Do Federation’ (WIKF) med medlemsklubbar över hela landet. Vi är också anslutna till Svenska Budo & Kampsportförbundet. Vi anordnar en mängd olika aktiviteter såsom tävlingar och läger varje termin och år. Wado Ryu kommer från japanska och betyder "frid och harmoni", ett begrepp som genomsyrar hela vår verksamhet. För mer information om Wado Ryu karate, klicka här.

Hos oss har många haft och även idag har både barn och vuxna möjlighet att utveckla styrka, kondition, koordination, balans och smidighet i sin egen takt. Karate handlar lika mycket om mental som fysisk träning och ger en naturligt ökad koncentrationsförmåga, men även stor respekt för sina medmänniskor och en bättre självkänsla något som man har glädje av hela livet och inte minst i skolan eller på jobbet. Vi välkomnar alla karateintresserade från 7-år och upp!